вторник, 9 октября 2012 г.

Представлений ювілейний Mercedes SLS AMG GT3 «45th Anniversary»


Продовжуючи святкувати 45-річчя підрозділу AMG, німецька компанія випускає черговий штучний товар. На цей раз на базі гоночного Mercedes SLS AMG GT3. Mercedes SLS AMG GT3 «45th Anniversary» побудують всього в п'яти примірниках.

Враховуючи настільки скромний тираж, очевидно, що Mercedes SLS AMG GT3 «45th Anniversary» уготована роль колекційних екземплярів в приватних зібраннях. Хоча досконала техніка і буде животіти на подіумах, втративши можливість поборотися за «чесне» попадання в історію завдяки можливим перемогам на гоночних трасах, цінність даних зразків стане тільки рости. До слова, первісна вартість в Німеччині оголошено в € 446,250 (включаючи податки).


Головною відмітною особливістю Mercedes SLS AMG GT3 «45th Anniversary» стане ексклюзивна темна матове забарвлення корпусу - «Магніт-графіт». У тому ж стилі виконані і деталі салону, включаючи повноцінний вбудований каркас безпеки. Крім того інженери приділили куди більше уваги композитним матеріалам, які використані для виготовлення здіймаються вгору дверей, довгого капота, короткою кришки багажника, ефектно окреслених задніх крил, а також численних аеродинамічних елементів (спліттер, спойлер, дифузор). У салоні Mercedes SLS AMG GT3 «45th Anniversary» збережена повністю функціональна гоночна начинка, облагороджена срібними акцентами на рульовому колесі і передній панелі.

Технічно Mercedes SLS AMG GT3 «45th Anniversary» повністю повторює просто гоночну модель категорії GT3. 6,3-літровий бензиновий V8 і роботізірованая трансмісія здатні розігнати модель до першої сотні за 3,7 секунди і встановити планку максимальної швидкості вище позначки в 300 км / ч. Всі п'ять екземплярів моделі будуть доступні для покупки в листопаді цього року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий