понедельник, 1 октября 2012 г.

Квадроцикл - підбираємо транспорт під себе


Час, проведений на свіжому повітрі за кермом квадроцикла, стане незабутнім - можна оглянути природні краси, причому незалежно від труднощі доступу до них. Адже квадроцикли - це той вид засобів пересування, який може переміщатися по будь-якому бездоріжжю. Подорож по пересіченій місцевості цікава тим, що можна не тільки спробувати себе в якості водія екзотичної для більшості росіян машини, але і побувати в тих місцях, куди складно потрапити пішки або за допомогою іншого транспорту.

У багатьох розважальних центрах є пункти прокату квадроциклів, які при ясній і теплій погоді швидко заповнюються відвідувачами. Тому нерідко у вихідні та святкові дні ціни на ці послуги зростають, але від цього потік охочих розважитися менше не стає.


Але є люди, для яких катання на квадроциклах переросло з невеликого розваги в спортивне захоплення, до якого ставляться з усією серйозністю. Для таких спортсменів проводяться спеціальні змагання, після участі в яких визначається найкращий їздець. Для того щоб мати можливість повноцінно виступити необхідно крім квадроцикла мати масу обов'язкового спорядження. Причому це спорядження - не данина обов'язковим правилам, а дотримання техніки безпеки. Чимало неприємних травм було отримано спортсменами саме через відсутність деяких предметів, наявність яких допомогло б уникнути багатьох проблем. Звичайно, в цьому випадку гонка за результатом важлива, але не варто нехтувати основними нормами безпеки, тому за всіма наявними спорядженням необхідно стежити дуже уважно - кожен недогляд може мати непередбачувані наслідки.

Квадроцикли  розрізняються по потужності. В залежності від об'єму двигуна диференціюються також і маса, і розміри транспорту. Тому існують дитячі і підліткові моделі, які розраховані на вагу дитини, тому управляти ними набагато простіше ніж більш великими машинами. Та й версії квадроциклів для дорослих мають кілька різновидів залежно від об'єму двигуна. Кожен підбирає транспорт під себе, виходячи зі своїх бажань і потреб: хтось хоче просто здійснювати тихі прогулянки на природі, оглядаючи невідомі досі особливості місцевості, інші хочуть підкорювати бездоріжжя і пробувати себе в екстремальному водінні, треті набувають такі машини для повсякденного використання - при перевезення продуктів і невеликих вантажів.
Та й деколи корисність цього невеликого, але потужного пристрою воістину дивує - якщо купувати квадроцикл для розваги, а потім відкрити в ньому вірного помічника в заміських переміщеннях, то можна здивуватися наскільки багатофункціональна ця машина.
Все ж не можна не відзначити частку екзотичності, притаманну цьому пристрою, але поступово воно стане звичним для більшості людей. Деякі любителі активного відпочинку вже оцінили приємне проведення часу, яке гарантоване при поїздці на квадроциклі - море емоцій, відмінний настрій, знайомства з цікавими людьми - все це можна отримати разом, відвідавши пункт прокату цього незвичайного спортінвентарю.




Комментариев нет:

Отправить комментарий