четверг, 18 октября 2012 г.

Головні правила зимового водіння


Головні правила зимового водіння - вдвічі більша дистанція до попереду автомобіля, що йде і відсутність різких рухів. Повний привід і система стабілізації допоможуть уникнути заносів. Також важлива гарна оглядовість - її забезпечать потужний обігрів і переднього, і заднього стекол і зовнішніх дзеркал.

Холодної вночі часто примерзають колодки «ручника» - краще фіксувати машину включеною передачею в механічній коробці передач або режимом «Р» в автоматичній коробці. На ніч при сильних морозах слід підняти важелі склоочисників, щоб уникнути їх примерзання.


Для тих, хто вирішив встановити зимову гуму, але не знає, що робити з літньою, куди її сховати на зберігання, є порада: деякі СТО надають постійну послугу «Шинний готель». Зокрема, при продажу шин та послуг шиномонтажу на СТО ПТСС клієнтові пропонується безкоштовна послуга зі зберігання шин. Під безкоштовною послугою зберігання шин розуміється зберігання комплекту шин (чотири колеса, змонтовані на дисках) в період, що не перевищує шести календарних місяців з дня надходження комплекту шин на склад СТО для зберігання.

Головне, пам'ятайте: зима - складний період року, супроводжується рясними опадами і низькою температурою. Вона дуже часто настає несподівано. Тому кожен автомобіліст повинен підготуватися до неї своєчасно. На власній безпеці заощаджувати не варто.

Комментариев нет:

Отправить комментарий